Bu haber kez okundu.

Siirt AK Kadınlar Üye Sayısında Türkiye 2. Oldu
banner229

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi’nin göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz yaptığı hane ziyaretleri ve farklı çalışmalarla partiye destek oluyor. 
AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi ve ekibi çalışmalarıyla partilerine büyük katkı sağlıyor. AK Kadınların bu çalışmaları parti teşkilatında takdirle karşılanıyor. 
Kadın üye sayısında Türkiye 2. olduk
Hane ziyaretlerine ağırlık veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, vatandaşları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirerek partiye üye sayısını artmasını sağlayarak üye sayısında ki artış yaşandı. 
Üye hedeflerinin beklenenin üzerinde gerçekleştiğini belirten Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, “Yapılan çalışmaları hane ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza anlatmamızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kadın kolları olarak gitmediğimiz kapı, ziyaret etmediğimiz hane hemen hemen yok. Vatandaşlarımızın sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Bu durumu gerekli mercilerle paylaşarak elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olamaya çalışıyoruz. Günden güne çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Yeni ekipler, yeni kadrolar ekibimize dâhil oluyor. Hedefimiz üye sayısını daha da artırmaktır. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.