Bu haber kez okundu.

SİİRT AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ, TSE KALİTE BELGESİ ALDI
banner229
Siirt’te Sosyal anlamda büyük çalışma gösteren kurumlar, yapılan yenilikler ve personelin vatandaşa kaliteli hizmet vermesinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne TS EN ISO 9001 kalite belgesi verildi.
TSE belgesi ile ilgili açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hıfzullah Canpolat, EUROGAP denetçilerinin kurumdan hizmet alan vatandaşlarla yaptığı anketler ve kurumlarda yaptıkları inceleme sonrasında kalite belgesi aldıklarını söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, 81 ilde ‘Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları’na geçilmesi yönünde çalışmalar başlattığını hatırlatan Canpolat, “İl müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda ve yaşadığı sosyal çevrede hizmet verdiğimiz; çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli ve diğer toplumumuzun dezavantajlı bireylerine, devlet olarak ve kurum olarak vermiş olduğumuz hizmet kalitesini daha da verimli hale getiriyoruz. Hizmet ettiğimiz vatandaşlarımıza, etkin, verimli ve sürekli hizmeti amaç edindik.
Hizmetlerimizi en kaliteli şekliyle yansıtmaya çalışıyoruz. Bu başarı ilimizin sosyal alanında geldiği noktayı göstermesi açısından önemlidir.” dedi.
Özellikle son yıllarda sosyal hizmet ve sosyal politikalar alalındaki çalışmaların kapsamı ciddi anlamda genişlediğini belirten Canpolat, bu kalite standardını korumak için elimizden gelen çabayı daha çok çalışarak göstereceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.