Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sabri Sidar, “Sürekli Sahada Olacağız”
banner229

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından Siirt'e Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Sabri Sidar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Başarılı çalışmalarıyla dikkati üzerine çekmeyi başaran Sabri Sidar, Kadınlarımızın hayatın her alanın da aktif ve üretimin içinde olmaları çok önemsediklerini belirterek, güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ilkesiyle kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Sayın Bakanımızın talimatlarıyla  sürekli sahada olduklarını belirten İl Müdürü Sidar,  Siirt Sosyal Hizmet Merkezi mobil ekiplerinin aracılığıyla; Çocuklar Güvende Programı kapsamında risk altında bulunan çocukları tespit ederek çocuklara ve ailelerine yönelik uygun sosyal hizmet modelleri uygulamaya yönelik saha çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Uzman ekiplerinin sürekli sahada olduğunu belirten Sidar, sorunları yerinde ve hızlı çözdüklerini ve bu minvalde özverili bir şekilde çalışan bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.