Bu haber kez okundu.

Siirt 8. Kitap Fuarında Diyanet Yayınlarına Yoğun İlgi
banner229

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Siirt Valiliği himayesinde, Siirt Belediyesi’nin ev sahipliğiyle bu yıl ‘Yüz Yıllar Boyu Oku’ temasıyla 8’incisi düzenlenen Kitap Fuarı, 7 gün boyunca kitapseverleri misafir edecek.

Kitap fuarında yerini alan Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, görevliler kitap tanıtımı yaparken Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik faaliyetleri hakkında da bilgiler veriliyor.

Standı ziyaret eden İl Müftüsü Şakir Pinal, görevliler ile sohbet ederek, standa sergilenen kitaplarla ilgili bilgi aldı. Fuarların okuyucu ile yazarları bir araya getirdiğini belirten Müftü Pinal, ‘’Bizler de Diyanet olarak fuarda ki yerimizi aldık.

Dini sahih bilginin ulaşılmasında yayınlarımız çok önemli, Her yaştan okuyucularımız var. Yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bizler de İl ve İlçe müftülükleri olarak, Diyarbakır iline ait Türkiye Diyanet Vakfı tarafından açılan stantı ziyaret ederek gerekli destekleri kendilerine sunuyoruz." dedi. Fuar, 17 Aralık tarihine kadar açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.