Bu haber kez okundu.

Siirt 1. Noterliği Yeni Yerine Taşındı
banner229

İlimizin ilk Noteri olan Siirt 1. Noterliği daha önce hizmet verdiği Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki binadan taşınarak ana cadde üzerinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşında bulunan Ertaş Apaartmanı binasına taşındı.

Siirt 1. Noterliği hizmet verdiği yerden taşınarak Bahçelievler mahallesi 15 Temmuz Demokrasi meydanı karşısı A.Gaffar Okkan Caddesi .Ertaş apt. 2/A  adresinde hizmet vermeye başladı. 31 Ağustos tarifi itibariyle yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayan Siirt 1. Noterliği’nin yeni yeri vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi. Siirt halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek adına Siirt 1. Noterliği yeni adresine taşındı.

Siirt 1. Noteri Av.Mehmet Ali Özel yaptığı açıklamada, ” Siirt’in Baykan ilçesinde görevimin ardından Siirt 1. Noterliğine tayin oldum. Siirt halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek adına Siirt 1. Noterliği yerimizi yeni adresimize taşıdık. 31 Ağustos tarihi itibariyle  yeni adresimizdeyiz. 1 Noter, 4 katip ve 1 baş katip olarak hizmet veriyoruz.

 Yeni yerimiz gelen vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi. İşlemleri için gelen vatandaşlarda yeni yerimizden oldukça memnunlar. Daha geniş ve ferah bir ortamda çalışıyoruz. Noter işlemi olan vatandaşları yeni yerimizde hizmet vereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.