Bu haber kez okundu.

Sevgili Ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tam Destek
banner229

AK Parti Siirt 2. sıra milletvekili adayı olan Fevzi Sevgili, 14 Mayıs seçimlerinin ardından, 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Sevgili, Cuma namazının ardından Kurtalan Kayabağlar’da Sevgili ailesinin büyükleriyle bir araya gelerek yaptığı konuşmada cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek çağrısında bulundu.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren ve çalmadık kapı bırakmayan Fevzi Sevgili, Recep  Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini iddia etti..

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti 2.sıra Milletvekili adayı olan Sevgili, bizim davamız bireyler üzerine kurulu değil, bu dava milletin ve ümmetin davasıdır, bize düşen de bu kutsal yolda hakkın ve halkımızın yanında olmaktır ifadelerini kullandı.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde huzurun, güvenin ve kardeşliğin hakim kalındığını, devletin her türlü yatırımlarla bölgeye istikrar getirdiğini belirten Fevzi Sevgili; “Muhalefet bu gerçekleri kabul etmek istemiyor. Sürekli algı ve yalanlarla bölge halkını yok sayıp yönlendirme derdindeler. Ama ne yaparsa yapsınlar 28 Mayıs’ta Siirt’ten Trabzon’a, Hakkari’den İzmir’e kadar halkımız Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek vererek hak teslimi yapacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
naci çokyarar 1 yıl önce

Bay gazeteci lütfen birazdayorumlarımızı yayınlayıp sorularımıza cevap ver hiçmi yorum yapan kimse yok mutlaka vardır ama ne suya ne sabuna dokunmak istenmiyorsa yorum yayınlanmazmı şimdi soruyorum Kayabağlar akparti adayının köyü ve akrabalarının ağırlıklı olduğu köy akparti ve yeşil sol parti kaçar oy aldılar yazarmısın