Bu haber kez okundu.

Sevgi Evlerindeki Çocukların Yeni Yıl Mutluluğu
banner229

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar için özel bir AKM’de yeni yıl etkinliği düzenlendi.
Siirt Valiliği himayelerinde düzenlenen etkinlikte, çocuklara çeşitli ikramlar yapıldı. Sinema ve çeşitli oyun guruplarına iştirak eden çocuklar gönüllerince eğlenerek, keyifli anlar yaşadı.Etkinlik sonunda çocuklara yeni yıl hediyeleri verildi.
Etkinliğe, Siirt Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aydın Şakar ve kurum çalışanları katıldı.
Çocuklarla birlikte yeni yılı kutlamanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, Valiliğimizin himayelerinde çocuklarımız için düzenlenen yeni yıl etkinliğinde çocuklarımız gönüllerince eğlenerek, keyifli dakikalar yaşadılar, bu tür etkinliklerin çocuklarımızın sosyalleşmeleri ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sunmaktadır.
Bizlere bu fırsatı veren ve bizlere her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğluna, Vali yardımcımız Sayın Abdulhamit Mutlu’ya ve ilgili kurumlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.