Bu haber kez okundu.

Şehit Güvenlik Korucusu Öneryıldız, Dualarla Ebediyete Uğurlandı
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı Köyü Jandarma Karakol Komutanlığında kule emniyeti görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Şefik Öneryıldız, köyde dualarla defnedildi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

Öneryıldız için köy camisinde kılınan cenaze namazına katılan Vali Hacıbektaşoğlu, tabutu omuzladı, köy mezarlığında şehidin ailesine şanlı Türk bayrağını verdi. 

Öneryıldız, dualarla köy mezarlığında deflenildi.

Cenaze törenine; şehidin yakınları yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Abdülbaki Olgaç,  güvenlik korucuları, köy sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Hacıbektaşoğlu, cenaze defin töreninin ardından Şehit Öneryıldız ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.

Şehit ailesinin acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, şehit ailesi ile yakından ilgilendi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.