Bu haber kez okundu.

Şehit Gazi Birlik-Sen, Özel Siirt İbni Sina Hastanesiyle İndirim Anlaşması Yaptı
banner229

Şehit Gazi Birlik-Sen  Şube Başkanlığı ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı. Şehit Gazi Birlik-Sen Siirt Şube Başkanlığı üyelerine Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

İmzalanan bu protokol ile Şehit Gazi Birlik-Sen  Siirt Şubesine üye olan birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek.

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Şehit Gazi Birlik-Sen Siirt Şube Başkanı İbrahim Teğin ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Şehit Gazi Birlik-Sen Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Teğin, Siirt ilimizde önemli bir bölümüne hizmet veren hastahanelerden biri olan. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında anlaşma sağlandı.

Şehit Gazi Birlik–Sen Sendikasına üye olan personel veya yakını olduğunu tanzim eden üye\personel kartı ve resmi kimlik belgesi ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı (%20) oranında indirim yapılacaktır. Tüm Üyelerimize Hayırlı Olsun.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, Şehit Gazi Birlik–Sen Sendikası ile özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını Şehit Gazi Birlik–Sen Sendikası üyelerine kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını taahhüt ettiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.