Bu haber kez okundu.

Saygı Halı Yıkama Merkezi Cuma Günü Açılıyor
banner229

Siirt’in en büyük halı yıkama fabrikası Saygı Halı Yıkama Merkezi Cuma Günü organize sanayi bölgesinde açılıyor.

Dezenfekte ve halı yıkama sektöründe Siirt’te lider firma olan Saygı Halı Yıkama Merkezi ayrıca deterjan üretimiyle hizmetinizde olacak.

Fabrikalarının müşteri memnuniyetine de büyük bir önem verdiğini ifade eden Baki Şakar, elemanlarımız vatandaşların yıkanmış halılarını teslim ederken, yıkanmış olan halıyı açarak müşterilerin görmesini sağlıyor. Eğer makinelerden dolayı bir sorun yaşamışsa tekrar halıyı alıp, yıkayıp evine teslim ettiklerini ve bunu da hiçbir ücret alınmadığını söyledi.

Yıkanacak olan halılarda ayırım yapmadıklarını, her türlü halıyı rahatlıkla yıkayacak makine ve teçhizatına sahip olduklarını vurgulayan İş İnsanı Baki Şakar, Cuma günü organize sanayi bölgesinde yapılacak açılışa tüm Siirtli vatandaşları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.