Bu haber kez okundu.

Sadaka Taşı Derneği Siirt'te İyilik Mağazası Açtı
banner229

Türkiye'nin bir çok noktasında yardım faaliyetleri yapan Sadaka Taşı Derneği, Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelerin yararlanabileceği mağazanın açılışını yaptı.

Açıliş kurdelesinin ardindan Siirt Vali Yardimcısı Şeyma Aktaş Semiz,Sadaka Taşi Derneği Başkan Vekili Cevdet Hasbal'dan yürütülen çalişmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına konuşan Hasbal, "Özerlikle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayi ki yaklaşık bu ramazanda 1500 aileye gıda yardımında bulundu. Siirt temsilcilerimiz aynı zamanda da burada yetimlerle alakalı iftar yaptı. 

Bugün de burada Siirt'imizde ve Türkiye'mizdeki ilk iyilik marketimizi burada açılışını gerçekleştiriyoruz. 

Burada özellikle yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz hiçbir şekilde rencide olmadan gelecekler burda ihtiyacı olan giyiminden, ayakkabısına, çorabına ve oyuncağına varana kadar ihtiyacı neyse burda o ihtiyacını karşılayacaklar güzel bir çalışma olmuş.

Güzel bir organizasyon olmuş yani şahsen şunu söyleyeyim biz bu kadarını beklemiyorduk.

Arkadaşlar her zaman şunu ifade ederiz Müslüman mükemmeliyetçi olamaz ama Müslüman işini en güzelini yapmakla yükümlüdür ve Siirt'teki kardeşlerimizde Allah razı olsun kendilerine yakışanın  en güzelini yapmışlar ve en güzelini yerini getirmişler, kendilerinden Allah razı olsun. 

Bu mağazamız sürekli açık olacak ihtiyacı olanları tespiti yapıldıktan sonra kardeşlerimiz burada haftanın 7 günü buraya gelip ihtiyacını karşılayacak. 

Bizde burayı sürekli döngü halinde tutmak için buraya malzeme yardımların da bulunacağiz ki Siirt'te bu tarzda özveri olan duyarlılığı olan kardeşlerimizden de buradaki mağazamıza destek olmalarını isteriz kendilerinden." Dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.