Bu haber kez okundu.

Rahmi Solmaz’ın 40. Gün Mevlidi Okundu
banner229

Arınç şeyhlerinin torunu Rahmi Solmaz vefatının 40’ncı gün mevlidi şerifi okundu.
Şeyh Molla Ali Arınc’ının torunu, Şeyh Hikmet ve Şeyh Molla Fedli’nin yeğeni, Ahmet Solmaz’ın oğlu , Merhum Rahmi Solmaz , vefatının  40’ncı gününde unutulmadı.  
Günbuldu Köyü Şeyh Ali Arınç’i dergâhında  düzenlenen mevlitler anıldı. Mevlidi Şerif ve duaların ardından yemek verildi.

Günbuldu Köyü Şeyh Ali Arınc’i dergâhında  düzenlenen mevlide Baykan Kaymakamı / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı , İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Sevinç,  22.Dönem Batman 23.ve 24.Dönem Siirt Milletvekili ,AK Parti Dış İlişkileri Başkan Yardımcısı Afit Demirkıran, AK Parti 24. ve 27.Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören , AK Parti Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Eski İl Başkanı Ali İlbaş,  Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Sağlık İl Müdürü Dr.Erol Emre Ömür, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü M.Raci Bülbül, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat, AK Parti Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Akgün, Eski Veysel Karani Belediye Başkanı Servet Gülmez, AK Parti Veysel Karani Belde Başkanı Bedri Görgün, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Cahit Türköz, Necmettin Özger, Cahit Sevgili, Sağlık Der Siirt İl Başkanı Adnan Sevgili, Sağlık Sen Siirt İl Başkanı Vesim Eviz, Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç Siyasi Parti ve Sivil Toplum Yönetici ve Üyeleri, Kanat önderleri ve vatandaşlar katıldı. 

Mevlitte imamlar, Solmaz ’in ruhuna ilahiler ve dualar okudu. Ardından Mevlit  yemeği verilirken sonrasında Mevlit  Yemeğine katılan ve mesajlarını ileten herkese teşekkürler sunuldu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.