Bu haber kez okundu.

Piknik Masasında 26 Adet Extacy Uyuşturucu Hap ve 1 Mg Metamfetamin Yakalandı
banner229

Siirt'te çay kenarında piknik yaptıkları iddia edilen 5 kişi, oturdukları masada 26 adet extacy uyuşturucu hap ve 1 miligram metamfetamin ile yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Siirt-merkez Köprübaşı Köyü Kezer Çayı mevkiinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında icra edilen ‘Uyuşturucu Uygulaması’ esnasında (F.K.  İ.D. E.A. Ü.E V.E) isimli şahısların piknik yaptığı masa üzerinde (26) adet extacy ve (1) mg Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Siirt Cumhuriyet başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda (5) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Siirt İli Jandarma Komutanlığı, her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.