Bu haber kez okundu.

PERVARİLİ ÖĞRENCİLERDEN VAN GEZİSİ
banner229
Siirt'in Pervari ilçesinden yüz öğrenci, Van'ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.
Pervari Kaymakamlığı'nın düzenlediği "Kültürel ve Tarihi Gezi" etkinliği çerçevesinde, Park Ortaokulu ve Pirinçli Ortaokulu'ndan yüz öğrenci 2 gün boyunca Van'ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
Öğrenciler gezi kapsamında, Van Kalesi, Van Evi, Feribot İskelesi, Muradiye Şelalesi, Erciş Bendimahi Çayı, Nemrut Krater Gölü, Van iskelesi ile Akdamar Adası gibi tarihi ve turistik yerleri gezdi. İlk defa gördükleri mekanlar karşısında hayranlıklarını gizlemeyen öğrenciler, Van'ın tarihi ve turistik yerlerini görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Öğrenciler, çevrede ve yazılı ile görsel basında sık sık Akdamar Adası, Van kalesi ile Muradiye Şelalesi'ni görüp, duyduklarını ve her zaman buraları görmek istediklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVanÖğrenci Gezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.