Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Kurum Amirleriyle Toplantı Yaptı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya,Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve daire müdürleri katıldı.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir,  kurum amirlerinden gündeme dair çalışmalar hakkında bilgi alarak "Kurumlar arası diyaloğun en üst seviyede olması gerektiğini, kurumların çalışmasında vatandaş memnuniyetinin dikkate alınarak iş ve işlemlerin seri ve zamanında yapılması ve vatandaşa yol gösterilmesi konusunda kurum amirlerini talimatlandırdı".

Kamu hizmeti sunma esasının vatandaş memnuniyeti odaklı olduğuna dikkat Kaymakam Aydemir, bu tür istişare toplantıları yaparak daha düzenli bilgi alış verişi, güçlü iletişim, hizmet standartlarının ve kalitesinin yükseltilmesi doğrultusunda eksikliklerin giderilerek verimli, etkili ve sürdürülebilir hizmet sunumunu sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluş amirlerinin aralarındaki iletişim ve dayanışmanın yapılan iş ve işlemlerin hızlılığına ve yüksek verimine büyük katkılar sağlayacağını ve de toplum hayatına da olumlu etki edeceğini ifade etti.

Kaymakam Aydemir, "Köylerimiz ve mahallelerimizle Pervari bir bütündür. Kurumlarımız arasındaki ilişkileri çok daha güçlü tutarak, bu hizmetlerin aksamadan vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirt li çaycı ali 4 yıl önce

sayın fevzi sevgili siirt sevdalısı siirtlilerin hakkına sahip çıkan ve babadan kalan görevın devamını getirmesi için bütün mücadeleyi veren bir siirt sevdalısı olarak görevine nice başarılar diler ve Allah yar ve yardımcın olsun