Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ,Konvoy Eşliğinde Uğurlandı
banner229

Aydın iline bağlı Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Pervari kaymakamı Musa Aydemir'i  Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçe merkezi ve köylerden gelen vatandaşlar ile birlikte ve yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoyla Siirt Havaalanından uğurladılar.

Pervari Kaymakamı iken, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın İli Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Kaymakam Musa Aydemir’i veda programı düzenlendi.

        Düzenlenen programa Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve çok sayıda vatandaşlar katılarak, İlçede yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı şükranlarını ilettiler. Kaymakam Musa Aydemir, görevinden ayrılırken Belediye önünde son kez vedalaşmak için gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini uğurlamaya gelen kabalığa konuşma yapan Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, "İnsanları çok cana yakındı, adeta bizi sahiplendiler. Biz de onlara layık olmak için elimizden geleni yaptık. Söylenen, ’Her yerde size yetecek kadar iyi insan vardır’ sözüne inanıyorum. Sizlere hizmet ettiğim için mutluyum" dedi.

 Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Kaymakam Musa Aydemir' e yeni görev yerinde yapacağı başarılı çalışmalarda muaffakiyetler diler, şükranlarını sundu.

 Toplanan kalabalık tarafından konvoy eşliğinde Kaymakam Musa Aydemir’i Siirt Havaalanına kadar eşlik ederek uğurladılar.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.