Bu haber kez okundu.

Pervari İlçe Başkanı Tekin Özer, İstifa Haberini Yalanladı
banner229

Pervari AK Parti İlçe Başkanı Tekin Özer, AK Partiden 700 kişi, Deva Partisine katıldı haberini yalanladı.
Tekin Özer yaptığı yazılı açıklamada;Bugün Sosyal medyada yayınlanan “Siirt’te AK Partiden istifa eden 700 kişi, Deva Partisine katıldı” isimli habere kamuoyunu aydınlatmak için bu bilgilendirme mesajı yazılması lüzumu hasıl olmuştur.
AK Partimizin üye kayıt sistemi olan Akbis’te herhangi bir üyelikten çekilme olmadığı gibi, müfterilerin bahsettiğinin aksine üye sayısında artış olmuştur. Haberde yapılmaya çalışılan bu algı operasyonu , partimizin ve Pervari halkının iradesine duyulan hasmani tavrın dışavurumudur.
Sayın cumhurbaşkanımızın riyasetinde yürütülen, Türkiye yüzyılı vizyonuyla girdiğimiz 2024 Mahalli idareler seçiminde kıymetli Pervari halkımızın teveccühüne layık belediye başkanımız sayın Tayyar ÖZCAN’ın bu seçimde de büyük bir zaferle kazanacağına inancımız tamdır. 
Değerli Pervari halkımızın her zaman olduğu gibi bu iftiralara karşı 31 Martta en güzel cevabı vereceğine olan kanaatimiz kesindir.
Türkiye yüzyılına damga vuran AK Partimize karşı atılan bu mesnetsiz iddialara ve iftiralara karşı hukuki haklarımızın saklı olduğunu değerli kamuoyumuzla paylaşmak isteriz.
Tekin Özer

AK Parti Pervari İlçe Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.