Bu haber kez okundu.

PERVARİ AŞILAMADA REKOR KIRIYOR
banner229

Pervari ilçemizde vatandaşlara covid 19 aşılması hızla devam ediyor.  Başta Pervari  devlet hastanesi olmak üzere aile sağlığı merkezleri, ilçe sağlık müdürleri tarafından bugün itibariyle 1300 hasta aşılarak ilçenin günlük aşılama rekoru kırıldı. 

Bu sayının ilerleyen günlerde daha da atması bekleniyor.  Ayrıca ilçe sağlık müdürlüğü olarak vatandaşların aşı olmaları köyler dahil olmak üzere ev ev  gezerek aşılama işleminin hızla devam edeceği  belirtildi . 

Aşı çalışmalarına katılan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Bir gün içinde tam 1.300 aşı yapıldığını, Bu başarının sağlık çalışanlarının,ç ve sahada görev yapan herkesin.

Özcan; Kaymakamlığımız koordinatörlüğünde yerinde aşı uygulamasına başladık. Mevcut aşılamada gösterdikleri başarıdan ve özveriden dolayı tüm sağlık camiasına ve aşıya ilgi gösteren Pervari  halkına teşekkür ediyorum. Halen aşı  olmamış Pervarili hemşerilerimizi de bir an evvel aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

 Haydi Pervari aşı olmaya! #Pervari

Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.