Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Başarılı Ameliyatlar Devam Ediyor 
banner229

Yoğun kanama, karında göğüs kafesinin altına kadar uzanan şişlik, ele gelen kitle, yoğun adet kanamaları ve kansızlık şikayetleri ile Özel Siirt Hayat Hastanesine başvuran 40 yaşındaki hasta sağlığına kavuştu.

4 yıl önce de Myom tanısı alan 40 yaşındaki hasta, korkusundan dolayı ameliyat olmamış, hastanın yaptığı araştırmalar sonunda bu tarz zorlu ve uygulanmasında başarılı bir ekip gerektiren ameliyatların Özel Siirt Hayat Hastanesinde yapıldığını öğrenince ameliyat masasına yattığı öğrenildi. Özel Siirt Hayat Hastanesine başvuran  40 yaşındaki hasta yapılan tetkikleri sonucunda 20 Cm dev Myomu tespit edildikten sonra hastanenin başarılı doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Recep Bayraktar ve Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder’in  ortak değerlendirmesi ile acil bir şekilde ameliyata alındı.

1.5 saat lik başarılı bir operasyon ile 40 yaşındaki hastadan 2.600 gram ağırlığında dev Myom  çıkarıldı. Çıkarılan kitle görüntü itibari ile 35 haftalık bir gebelik büyüklüğüne görünmekteydi. Yapılan başarılı ameliyattan sonra Hasta 2 günlük müşahadeden sonra şifa ile taburcu edildi. 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recep Bayraktar operasyon sonrası yaptığı açıklamada hastaların 6 ayda bir rutin sağlık kontrollerini yaptırmaları gerektiğini bu olmasa bile anormal adet kanamaları karında ağrı, ele gelen bir şişlik, kansızlık gibi durumlarda kesinlikle doktora başvurmaları gerektiğini belirtti.        



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.