Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Siirt Park AVM’de Stant Açtı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi 29-30 Temmuz tarihlerinde Siirt Park AVM’de stant açarak hastanenin tanıtımı yaparak, vatandaşlara ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümü haptı.

Siirt Park AVM’ye gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören stantta, çalışanlar şeker ve tansiyon ölçümleri yaparak, vatandaşlarla sohbet ederek uygulamayla ilgili görüşlerini aldı.
Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Baştabibi Dr. Abdullah Sarı yaptığı açıklamada; alanında uzman ve deneyimli sağlık çalışanları tarafından ücretsiz tansiyon, şeker ölçümü yapıldığını belirterek, İbni Sina Hastanesi yönetimi olarak halkımızın bir çok hastalıkta erken tanı ve tedavinin önemini vurgulamak adına bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.