Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Depremzedelerin Yanında
banner229

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalar devam ediyor. Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Siirt’te de  yardım kampanyaları devam ediyor.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi deprem bölgesine gönderilmek üzere Isıtıcı,bebek bezi ,hijyenik ped,bebek maması,bebe bisküvisi,su,ölüler için kefen , ölüler için pamuk,battaniye,kuru erzak,kadın iç çamaşır,erkek iç çamaşır,çocuk iç çamaşır,patik,çorap,mont,bebek giyim,Kadın giyim,erkek giyim,bot,battaniye,biberon,bebek pişik pudra krem,ıslak mendil,havlu peçete,hasta bezi, ve gıda yardımı gönderdi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi tarafından hazırlanan yardım malzemeleri Yardım tırları için toplama merkezi olan Siirt İl Sağlık müdürlüğüne gönderildi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Koordinatörü  Damla Yüksekkol; Deprem bölgelerindeki vatandaşların mağduriyetlerini gidermek ve yaralarını sarmak amacıyla Siirt İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde gönderilecek olan yardım tırı ile deprem bölgesine Isıtıcı,bebek bezi ,hijyenik ped,bebek maması,bebe bisküvisi,su,ölüler için kefen,ölüler için pamuk,battaniye,kuru erzak,kadın iç çamaşır,erkek iç çamaşır,çocuk iç çamaşır,patik,çorap,mont,bebek giyim,Kadın giyim,erkek giyim,bot,battaniye,biberon,bebek pişik pudra krem,ıslak mendil,havlu peçete,hasta bezi, ve gıda yardımı gibi ihtiyaç malzemeleri göndereceklerini söyledi.

Yüksekkol, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.