Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Engelleri Sevgi İle Aşıyor
banner229

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Siirt İlk Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencileri her yıl olduğu gibi hastanede konuk etti.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Siirt İlk Hayat Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerini hastanede misafir etti.

Ziyaret kapsamında özel bireyleri  rutin tarama ve muayeneleri Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı be Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammed Abdullah tarafından ücretsiz gerçekleştirildi.

Özel Siirt İbni Sina  Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı açıklamada; Bu güzel ve özel çocuklarımız, hayatın bir gerçeği ve bizim parçamız. Onlara sahip çıkarak, destek olmalıyız.

Gelenekselleşen etkinliğimizle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kendilerini hastanemizde konuk etmiş olmaktan, kendilerini Sağlık taramasından geçirerek, eğitimlerine katkı sağlayacak şekilde beraberce keyifle vakit geçirmiş olmaktan her yıl olduğu gibi şahsım ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak mutluluk duyuyoruz. 

Yüksekkol; Eğitimleri esnasında evlatlarımıza ilgi, sevgi ve şefkatlerini gösteren okul yöneticilerine ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Günün sonunda keyifli vakit geçiren öğrencilere isimlerine özel kupa bardağı,boyama kitabı ,boya kalemi ve yapboz hediyeler taktim edildi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.