Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Öğretmenler Günü Kutlaması
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Kalite Direktörü Cahit Kars ve Hemşire Hülya Kızılarslan Şirvan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayarak, öğretmenlere çiçek ve kalem hediye ettiler.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, “Öğrencilerin yalnızca öğrenim süreçleri ile değil kişisel gelişimlerinde, genel kültür, davranış ve düşünce gelişiminde de büyük önem ve katkısı olan öğretmenlerin değeri hiç bir zaman unutulmamalıdır. Günümüzü aydınlatan,  özveri ile çalışan, hoşgörü ve sabır ile yoğrulmuş değerli öğretmenler, ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf etmektedirler.

Öğretmenlik mesleğinin önemi ve değeri bu çabalarla olabildiğince açık bir şekilde ortadadır. Gurur ve onur gününüz olan 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Şirvan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kendilerini unutmayan Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.