Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçek dağıtarak,günlerini kutladılar.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 24 Kasım Öğretmenler gününde okulları ziyaret ederek, öğretmenlerimizin gününü kutlayarak, öğretmenlere çiçek ve kalem hediye etti. 

Hastane Müdürü Necmettin Fırat, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Hürriyet  İlkokulu ve Adnan Menderes İlk Okulunu ziyaret ederek öğretmenlere çiçek hediye etti.
Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Fırat, “Öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Öğretmenlerimiz bizim göz bebeğimiz baş tacımız. Şehit olan, tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.
Öğretmenlerimiz, çok büyük bir gayretle ve fedakârca neslimizi yetiştirip, muhasır medeniyetler üzerine çıkarmak için büyük bir gayret içerisinde çalışıyorlar. Bunun için ne kadar teşekkür etsek azdır. Hz. Ali (R.A) efendimiz ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyerek, öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu belirtiyor. 

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak bu anlamda eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, öğretmenlere çiçek takdim ederek, öğretmenlerin gününü kutladı.

Hürriyet İlk Okulu ve Adnan Menderes İlkokulu öğretmenleri, öğretmenler günü nedeniyle ince düşüncelerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat’a ve hastane yönetimine teşekkür ettiler.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.