Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Kanser  Kitlesi Alınan Hasta Sağlığına Kavuştu
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinde ONKOLOJİK Ameliyatlarında Başarılı operasyonlar devam ediyor.

Kilo kaybı, rektal kanama, şikayetleri ile Pervari ilçesinden hastaneye başvuran 66 yaşındaki Erkek hasta, Genel Cerrahi polikliniğinde 'Bağırsak Kanseri' teşhisi konularak, yapılan başarıl  operasyonla sağlığına kavuştu.

Siirt Özel Hayat Hastanesi’ne sürekli artan şikayetleri ürerine başvuran hastanın yapılan tetkikler sonucunda ‘Bağırsak Kanseri’ teşhisi konulan 66 yaşındaki Erkek hasta için Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Akın. Önder tarafından ameliyat planlandı. 2 saat süren başarılı ameliyat sonrasında kanser kitlesi alınan  hasta sağlığına kavuştu. 

Uzun zamandır Siirt’te görev yapan ve Başarılı ameliyatları ile Siirtli vatandaşların takdirini toplayan Özel Siirt Hayat Hastanesinin Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Akın Önder, bir kez daha takdir topladı. 

Hasta Yakını: "Hastamızın ameliyatı için daha önce Akın Hocada yine kanser ameliyatı olan yakınımın tavsiyesi üzerine gelmiştik. Hocamız hastamıza karşı çok ilgiliydi. Ameliyattan sonra kitleyi görünce çok şaşırdık. Allah hocamızdan razı olsun."İfadelerini kullandılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah karaman 1 ay önce

Ameliyat olan amcam pervariden hayat hastanesi personeli ve özellikle doç dokrur akın önder beye teşekkür ve şükranlamizi sonuyuruz emeği geçen tüm personelere tşkler