Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Engellileri Unutmadı
banner229

Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu tarafından hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine katılan Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Doktoru özel bireyleri sağlık taramasından geçirdi.

Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Erhan Şahin tarafından hazırlanan etkinliğe katılan Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) öğrencilerinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Etkinliğe Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Cahit Pesen, Genel Sekreter Abdulkadir Işık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Müdürü Tufan Olgaç ve öğrenci velileri katıldı.

Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci yaptığı konuşmada, ‘hepimiz, birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olarak, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmasında hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir’ dedi. Erdemci, programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, dünya engelliler gününü kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından müzik eşliğinde çeşitli oyunlar sahnelendi. Salonu dolduran katılımcılar, öğrencilerin performanslarını uzun süre alkışladı.

Program, engelli öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Program sonunda Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Bayraktar, tarafından öğrenciler sağlık taramasından geçirildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak her zaman engellilerin zor durumlarını kolaylaştırmak adına her zaman onların yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi.

Fırat, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bugün dünyanın birçok bölgesinde farkındalık sağlamak için çalışmalar yapılıyor. Biz de Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak bugün Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Adem Şahin’in hazırlamış olduğu katkı sunmak için engelli öğrencilerimizle bir araya gelerek sağlık taramasından geçirdiklerini söyledi.

Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Adem Şahin de engelliler gününde kendilerine destek olan Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Doktoru Melike Bayraktar’a ve Hastane Müdürü Necemettin Fırat’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.