Bu haber kez okundu.

Özcan ve Özdemir’den Cumhuriyet Başsavcısı Sarıca’ya Ziyaret
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir ile birlikte Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca'yı makamında ziyaret etti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir ile birlikte geçtiğimiz aylarda Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Tugan Sarıca’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Hakimler Savcılar Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Siirt Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Tugan Sarıca’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını, Pervari ilçesi ile Beğendik Beldesi ve belediyeler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Sarıca’ya bilgi verdiklerini söyledi..

Başkan Özcan ve özdemir bir süre sohbet ettikleri Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tugan Sarıca’ya yeni görevinde başarılar dilediler. Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tugan Sarıca ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.