Bu haber kez okundu.

Osman Ören Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  Siirt il genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırım, proje ve istihdam çalışmalarına yönelik başkent Ankara'da girişimlere devam ediyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu’nu ziyaret etti. 

Osman. Ören yaptığı ziyarette ilimizdeki ulaşım ve altyapı ile alakalı  konular hakkında istişarelerde bulunup , devam eden projelerin son durumları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. 

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu  bakanımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, yapımı devam eden Siirt-Şirvan-Pervari, Siirt-Kurtalan-Batman ve Eruh-Fındık karayolu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması konusunu görüştüğünü ayrıca ilimiz ile ilgili talepleri  ilettiğini söyledi.

Siirt’imizin her konuda eksikliklerini tamamlamaya, sorunlarını çözmeye gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Milletvekili Ören, İlgi ve alakadan dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.