Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den MHP İl Başkanı Tükenmez’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören bir süre önce MHP il başkanlığına atanan Cengizhan Tükenmezi ziyaret ederek başarılar diledi.
İl hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Ören ve beraberinde ki heyet MHP İl başkanı Tükenmez ve yönetim kurulu üyelerini kutladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez; “Cumhur İttifakı olarak birlikteyiz. İnşallah seçimlerde ezici bir çoğunlukla Reisimizi hep birlikte  yeniden Cumhurbaşkanlığı’na çıkaracağız.” dedi.

MHP İl Başkanı Tükenmez’e başkanlığının hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; “Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerde büyük bir başarıyı hedefledik. İnşallah Cumhurbaşkanımızı birlikte tekrar Cumhurbaşkanı yapıp, Cumhur İttifakı olarak ta en yüksek oyu alıp vekillerimizi de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz inşallah.” Diye konuştu.

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; “Bugün MHP İl Başkanı olarak göreve başlayan Cengizhan Tükenmez’e hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Çok kritik bir dönemde İl başkanlığı görevini üstlendi. İnşallah Cumhuriyet tarihinin çok önemli olan 2023 seçimlerinde inanıyoruz ki; liderlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın zaferle buluşması için yoğun bir çalışma, gayret göstereceğiz.
Biz Siirt’ten  sorumluyuz. Siirt ilimizdeki bütün vatandaşımıza ulaşarak güzel bir çalışmayı hep beraber gerçekleştireceğiz. Kardeşhane, diyaloglu, istişare ederek görüşmelerde bulunarak bunları sağlayacağız.
Bu vesile ile MHP İl Başkanlığını üstlenen Cengizhan Tükenmez’e ve yönetim kurulu üyelerine, kadın, gençlik ve merkez ilçe başkanlığına başarılar diliyorum. İnşallah Siirt’in her tarafında güzel bir çalışmaya hep beraber imza atacağız. Hayırlı uğurlu olsun başkanım.” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.