Bu haber kez okundu.

OSMAN ÖREN’DEN BİR MÜJDE DAHA! ERUH-ŞIRNAK YOLU YATIRIM PROGRAMINA ALINDI
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu’nu ziyaretinde Eruh-Şırnak yolu yatırım programına alındığını müjdeledi.
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;Söz verdiğimiz gibi ilimizi, ilçelerimizi ve Beldelerimizi geliştirmek, büyük projeler üretmek, ilimizi şahlandırmak ve kalkındırmak için her alanda daha da ileriye getirmeye devam ediyoruz . 
 Dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaİsmailoğlu beye gerçekleştirdiğimiz ziyaret sırasında ele aldığımız önemli konulardan biri olan Eruh-Şırnak yolu yatırım programına alınmıştır . 
 İlimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaİsmailoğlu’na ilim adına teşekkürlerimi iletiyorum.
 İlmize Hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.