Bu haber kez okundu.

Osman Ören Açıkladı: “İlimizdeki Vatandaşlara 2022 Yılında 947 Milyon TL Sosyal Destek Verildi”
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 2022 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından ilimize 946.935.797,00 Türk Lirası sosyal ve ekonomik desteklerin yapıldığını duyurdu.

Milletvekilimiz Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan liderliğinde sosyal devlet anlayışı ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Siirtimize Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığımız tarafından verilen sosyal ve ekonomik destekler 

2022 yılı içersinde de; evde bakım yardımı, yaşlı aylığı, engelli aylığı, engelli yakını aylığı, GSS prim ödeneği, elektrik tüketim desteği, doğalgaz tüketim desteği, eşi vefat etmiş kadınlara nakdi yardım, muhtaç asker ailelerine düzenli nakdi yardım, Türkiye aile desteği yardımı, vefat yardımı, doğum yardımı, sosyal ekonomik destek, öksüz ve ve yetim yardımı, şartlı eğitim yardımı ve şartlı sağlık yardımı olmak üzere toplamda 946.935.797,00 Türk Lirası sosyal yardım yapılmıştır.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.