Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan Kurum Müdürlerine Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve yönetim kurulu üyeleri kurum müdürlerini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AFAD Siirt İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Siirt İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kurum müdürlerini makamlarında ziyaret eden AK Parti heyeti, yürütülen çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden ilimizde yürütülen projeler hakkında bilgi aldılar.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, İl Başkanımız Ekrem Olğaç, ile birlikte AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan Tekin, Siirt DSİ 104. Şube Müdürü Ömer Kızılay’ı ziyaret ederek ilimizde yapılan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk." dedi.

Ören, Siirt DSİ 104. Şube Müdürümüz Ömer Kızılay ile DSİ’nin Siirt ilimizde ve ilçelerimizde devam eden projeleri hakkında bilgi aldık. Bütün projelerinin takipçisi ve destekçisi olacağız.

Kurum müdürleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Ören ile İl Başkanı Olğaç'a teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.