Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Siirt- Pervari Yol Çalışmalarında İncelemelerde Bulundular
banner229

On yıllardan beri yapımı gündemde olmasına rağmen bir türlü başlanamayan ancak geçtiğimiz ay Haziran ayında düzenlenen törenle temeli atılan Siirt- Pervari yolunda çalışmalar devam ediyor.

Güneydoğu’yu Doğu Anadolu’ya bağlayacak uluslararası nitelikte 64 km uzunluğundaki yolda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yetkililerden bilgi aldılar.

Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İl başkanımız Sayınn Ekrem Olgaç  ile birlikte uzun zamandır hasretle beklenen ve hamdolsun yapımına başlanan Güney Doğu’yu, Doğu’ya bağlayacak olan uluslararası 64 km uzunluğundaki Siirt - Pervari yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik.Yolun verilen sürede bitirilebilmesi için hr türlü desteğin verileceğini açıkladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.