Bu haber kez okundu.

Müküs Çayında Kaybolan Hemşire Eyüp Güneş'i Arama Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde, piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş'i arama çalışmaları 130 kişilk ekiple devam ediyor.

Beğendik beldesi yakınlarında 24 gün önce ayağı kayarak Müküs Çayı'na düşen İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş'ı kurtarmak için suya giren ancak akıntıya kapılan Güneş'in bulunması için su altı ve üstünde arama yapılıyor.

Diyarbakır Jandarma Sualtı Arama Kurtarma,Van Polis Sualtı Arama Kurtarma,Hakkari Jandarma Arama Kurtarma,AFAD ve UMKE , JANDARMA ,Güvenlik Korucuları ekipleri,  Hacımehmet köyünden baraj istikametine (kanyon bölgesi) sualtı ve suüstü arama faaliyeti ve  1 komando ve karma tim İle Müküs köprüsü ile Çetin HES Baraj gölü arasında su üstü arama arama faaliyeti 130 kişilik ekiple devam ediyor.

Pervari Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş, 11 Haziran'da düştüğü Müküs Çayı'nda akıntıya kapılmış, çevredekilerin desteğiyle sudan çıkarılmasına karşın kurtarılamamıştı. Arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire Eyüp Güneş de akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.