Bu haber kez okundu.

Muhammed Halil Ural, DEVA Partisinden Siirt Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)  Siirt İl Başkanlığına, 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için başvuruda bulunan aday adayları belli olmaya başladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Siirt İl Başkan Yardımcısı Muhammed Halil Ural, 14 Mayıs’ta  yapılacak olan genel seçimlerde Siirt'ten milletvekilliği için İl Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

DEVA Partisinde İl Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Gayrimenkul değerleme uzmanı olan Muhammed Halil Ural 28. Dönem DEVA Partisinden Siirt Milletvekili aday adaylığı için dosyasını DEVA Partisi İl Başkanı Av. Umut Dayanan’a teslim etti. 

DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Muhammed Halil Ural 28. Dönem DEVA Partisinden Siirt Milletvekili aday adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.