Bu haber kez okundu.

MÜFTÜ KAPICIOĞLU SİİRT’E VEDA ETTİ
banner229

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile  başka bir göreve  atanan ve üç yıldan beri Siirt İl Müftülüğü görevini yürüten Müftü  Vehap Kapıcıoğlu , din görevlileri ile  vedalaştı.

Siirt il Milli Eğitim müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen veda programına Siirt İl Müftü Yardımcıları Muhammed Özdemir, İbrahim Ensari, din görevlileri ve daire personeli katıldı.

Çarşı Camii din görevlisi Abdullah İlçin’in Kuran-ı Kerim kıratinin ardından, İl Müftü yardımcıları Muhammed Özdemir ve İbrahim Ensari birer konuşma yaparak, İl Müftüsü Vehap kapıcıoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Siirt öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen veda toplantısında konuşan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu “Marifet, fani dünyada hoş bir sada bırakmaktır. İlk günden bugüne izzet ve istikametten ödün vermeden toplumumuza dini rehberlik hususunda boynumuza yüklenen sorumluluğu ifa etmek için gayret gösterdik.”dedi.

Kapıcıoğlu , “Siirt’e görev yaptığım üç sene zarfında bir takım hizmetler yapmaya çalıştık. Bizim görevimiz, vazifemiz bu. Dinimize, memleketimize, milletimize ve vatanımıza hizmet etmek, bizim görevimizdir.
Son nefesimize kadar hizmet etmeye de devam edeceğiz. Beraber çalıştığımız bütün personelimize de teşekkür ediyorum. Sizlere karşı sehven de olsa bir kusurumuz olduysa haklarınızı helal etmenizi istiyorum"dedi.

Program sonunda İl Müftü Yardımcıları Muhammed Özdemir ve İbrahim Ensari, Din görevlileri  adına Kapıcıoğlu’na Hediye takdiminde bulundu. Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. 

YENİ MÜFTÜ HAFTAYA GELİYOR

Hacdan geçen hafta  dönen Yeni Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal’ın Önümüzdeki hafta Siirt’e gelerek, göreve başlaması  bekleniyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.