Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç, Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, eski Devlet Hastanesi ve Sağlık Meslek Yüksek okulu alanında yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden ve en geç Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan ‘Siirt Millet Bahçesi’ alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Bolca yeşil alanıyla, modern peyzajıyla, sosyal ve kültürel merkezleriyle, çocuk oyun ve sosyal etkinlik alanlarıyla, koşu ve yürüyüş alanlarıyla ilimize güzellikler katacak, değer kazandıracak olan Siirt Millet Bahçesinin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.