Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül, Başkan Olgaç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Ali Yerlikaya’ya AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ‘a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim’’ dedi.

 Bakan Yerlikaya, Siirtli hemşehrilerime en kalbi teşekkürlerimi, şükranlarımı, sağlık, esenlik, barış, huzur, mutluluk ve iyi dileklerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Mervan Gül ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ‘’ İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya AK Parti İl Başkanımız Ekrem Olgaç ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza görevinde başarılar diliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, ‘’İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’yı; AK Parti milletvekilimiz Mervan Gül ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Sayın Bakanımıza; misafirperverlikleri için şükranlarımı sunar; başarılarının devamını dilerim’’ ifadelerini kullandı.

BAKAN YARDIMCISI SAĞLAM'A ZİYARET

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,  içişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'a ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.0.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.