Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül, Başkan Olgaç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilen Cevdet Yılmaz’a AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül yaptığı açıklamada; Ak Parti İl Başkanımız Sayın Ekrem Olgaç ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz Bey'i makamında ziyaret ettik. Siirt'e yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve İl Başkanı Ekrem Olgaç tarafından yapılan bu ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Yılmaz,  Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak,Siirt’imiz için yapılacak yatırımları değerlendirdiklerini belirterek,bu vesileyle Siirtli hemşehrilerime en kalbi teşekkürlerimi, şükranlarımı, sağlık, esenlik, barış, huzur, mutluluk ve iyi dileklerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.