Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan  Tükenmez’den Teşekkür Mesajı
banner229

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte  MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, 31 Mart Yerel Seçimlerinin sonucunun ardından teşekkür mesajı paylaştı.

Tükenmez açıklamasında, “Kıymetli Siirt Halkı, seçim süreci boyunca katkılarını esirgemeyen siz değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Büyük bir mücadeleyle SİİRT genelinde tarihimizin en yüksek oy oranlarına ulaşmış bulunuyoruz. İl Merkezi, İlçelerimiz, Beldeler ve Tüm Köylerimizde büyük bir çaba gösteren Belediye Başkan Adaylarımıza, İl Genel Meclis Adaylarımıza, Belediye Meclis adaylarımıza, İl ve İlçe Teşkilat Mensuplarımıza, Kamu-Sen ve Bağlı Sendikalarımıza, Kadın Kollarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza Oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimize ve Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları gönderen binlerce gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Siirt il teşkilatı olarak yüce ALLAH’ın himayesinde Devletimizin ve milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevat kılınçer 4 ay önce

cengiz başkan senin ve arkadaşlarının güzel çalışmalarıınız ve akpartinin listesinin her seçim aynı şahıslardan olması nedeniyle hemşehrilerimiz sizin il genel meclisi adayınıza yönelmiş tabi bunda sizin ve adayında katkısı oldu eski başkanınız olsaydı aldığınız oyların anda birini alamazdı