Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk Vatandaşlara Aşı Çağrısında Bulundu
banner229

MHP Siirt İl Başkan Fatih Cantürk, ilimizde Son haftalarda yeniden artış gösteren Covid 19 vakaları nedeniyle vatandaşları aşı olmaya davet etti. 

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk yaptığı yazılı açıklamada; "Kıymetli Siirt Halkı ve Değerli Dava Arkadaşlarım. Tüm dünyanın olumsuz yönde etkilendiği ve milyonlarca insanın hayatına mal olan Covid 19 salgınının bulaş riskini azaltmak  ve Siirt olarak virüsü bir an önce yenebilmemiz adına her bireyin Covid 19 Aşısı olması gerektiği kanatindeyim..

Değeril bir çok insanımızı / büyüğümüzü ve Sevdiklerimizi  Covid 19  salgınına kurban verdik.. Daha fazla can kaybı yaşamamak, daha fazla üzülmemek ve bir an önce bu salgından kurtulmak adına.. Lütfen Sizlerde Covid 19 Aşısını ilimizde kurulan Aşı Vurulma noktalarında mutlaka yaptırın.İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" Dedi.

Sağlıkla Kalın. ALLAH'A emanet olun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.