Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk teşkilat üyeleriyle beraber Medya Siirt büromuzu ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette ülke ve Siirt gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgınının ilimiz üzerindeki etkilerinin değerlendirildiği görüşmede Siirt siyasetine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ülke ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cantürk,teşkilat olarak öncelikli olarak Siirt’in sorunlarının üzerine gideceklerini ve sorunların çözümü için mücadele edeceklerini belirten Başkan Cantürk, parti çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, MHP olarak sahaları boş bırakmayacaklarını ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

Pandeminin biran önce bitmesini temenni eden Başkan Cantürk, “Tüm dünyanın olumsuz yönde etkilendiği ve milyonlarca insanın hayatına mal olan Covid 19 salgınının bulaş riskini azaltmak  ve Siirt olarak virüsü bir an önce yenebilmemiz adına her bireyin Covid 19 Aşısı olması gerektiği kanatindeyim.. Değeril bir çok insanımızı / büyüğümüzü ve Sevdiklerimizi  Covid 19  salgınına kurban verdik..

Daha fazla can kaybı yaşamamak, daha fazla üzülmemek ve bir an önce bu salgından kurtulmak adına.. Lütfen Sizlerde Covid 19 Aşısını ilimizde kurulan Aşı Vurulma noktalarında mutlaka yaptırın.İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Turan Koyuncu ve Ömer Özer MHP İl Başkanı Fatih Cantürk’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.