Bu haber kez okundu.

Meslektaşımız Ali Tepe Dünya Evine Girdi
banner229

Siirt Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli meslektaşımız Ali Tepe dünya evine girdi. Fatma Özbey’le hayatını birleştiren Ali Tepeyi bu mutlu gününde akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Nikah şahitliğini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk ve damadın arkadaşı Uğur Marakçı'nın yaptığı,nikah töreninin ardından Aytek ve Cantürk, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak, gelin Fatma Tepe'ye aile cüzdanını verdiler.

Düğüne Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, Valilik ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci ve gazeteci arkadaşları bu mutlu gününde Ali Tepe'yi yalnız bırakmayanların arasındaydı.

Medya Siirt ailesi olarak, İki aileyi kutlar, Ali ve Fatma Tepe çiftine de ömür boyu mutluluklar dileriz.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.