Bu haber kez okundu.

Mervan Gül’den Yalova MHP İl Başkanı Hemşehrimiz İhsan Güldoğan’a Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Yalova Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hemşerimiz İhsan Güldoğan'ı İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. 

MHP Yalova  İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, MHP Yalova il başkanlığına görevine atanan hemşehrimiz İhsan Güldoğan’ı tebrik eden AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. 

MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül teşekkür ederek, tüm Siirtli hemşerilerimize selamlarını iletti.

YALOVA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Yalova AK Parti İl Başkanlığın da Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve partililerle bir araya geldi. 

Mervan Gül, kendisine gösterilen İlgi ve alakalarından dolayı Milletvekili Akyol ve İl Başkanı Güçlü’ye teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.