Bu haber kez okundu.

Mehmetçik İlkokulundan Emekli Olan Öğretmene ve Tayini Çıkan Öğretmenlere Veda Yemeği
banner229

Mehmetçik İlkokulunda bu yıl emekliye ayrılan okul öğretmenlerinden Ayfer Kardeş'e ve tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği düzenlendi.
Yaklaşık 40 yıl çeşitli yerlerde başarılı bir şekilde sınıf öğretmeni olarak görev yapan, Ayfer Kardeş en son Mehmetçik İlkokulunda öğretmenlik görevini sonlandırarak emekliye ayrıldı.

Bu nedenle görev arkadaşları emekliye ayrılan Kardeş arkadaşlarını unutmadılar ve ona çok anlamlı bir günde veda yemeği düzenleyerek jest yaptılar.
Yemekten sonra Okul Müdürü Selami Eroğlan, emekli olan Ayfer Kardeş ve tayini çıkan öğretmenlere okulumuzda yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek Ayfer Kardeş’e de emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.
Tayini çıkan öğretmenlerle beraberin Ardından plaket takdim etti. Emekli öğretmen Ayfer Kardeş konuşmasında özellikle okul müdürü Selami Eroğan’a ve arkadaşlarına  bu anlamlı günde kendisini unutmayıp okula davet eden arkadaşlarına teşekkür etti. Yaptıkları bu jestten dolayı çok duygulandığını belirtti. Onlara bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.