Bu haber kez okundu.

Kurtalan Özçiçek Gross Market'in Açılışı Yapıldı
banner229

İş insanı Mehmet Şakir Özçiçek tarafından Kurtalan ilçemizde Özçiçek Gross market açıldı.

Kurtalan’da iş insanı Mehmet Şakir Özçiçek tarafından açılan Özçiçek Gross Marketin açılışına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan, Siirt TSO Yönetim Kurulu Üyesi Adil Uyanık, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat ve Esnaf Odası Başkanı Ekrem Karataş katıldı.

Kurban kesimi ve  okunan duanın ardından Marketin açılışı kurdelesini Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay   ilçe ile Market sahibi Mehmet Şakir Özçiçek kesti.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Burada açılışını yaptığımız market ile ilçemizdeki market çeşitliliği artmış oldu. Marketlerin çok olması, vatandaşlarımıza ürün alırken daha iyi ve daha ucuz ürünü seçme hakkını kazandırmaktadır. Market İlçemize  istihdam imkanı sağlayacaktır. Bu işyerimizde ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyorum" dedi.

Market açılışından sonra Kaymakam  Aydın  ve diğer davetliler, İşletme sahipleri beraber marketi gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.