Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi İle Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı 
banner229

Siirt’in Kurtalan Belediyesi iile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Çağlar Tekin, Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay katıldı.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Çağlar Tekin ve Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay'ın katılımları ile 2 yılı kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Çağlar Tekin, % 55 zam oranının yapıldığı sözleşmenin belediye çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni etti.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Kurtalan Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Çağlar Tekin’e teşekkür etti.

Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Çağlar Tekin ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.