Bu haber kez okundu.

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Siirt TSO’yu Ziyaret Etti
banner229

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, KOSGEB  Siirt İl Müdürü Ömer Erkılıç ile birlikte, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’yu ziyaret ettiler.

Ziyarette; Siirt TSO Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ve Genel Sekreter V. Raşit Başar Taner hazır bulundu.

KOSGEB projeleri, KOBİ’lere yönelik çalışmalar hakkında istişare edildi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu; “KOSGEB, en önemli paydaş kurumlarımızdan biridir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak, inovasyonu teşvik etmek ve sürdürülebilir büyümelerini desteklemek adına önemli bir rol oynamaktadır. 

KOSGEB Müdürlüğümüz ile birlikte pek çok ortak çalışmalar yürütüyoruz. KOSGEB ile üyelerimize destek oluyor ve gerçekleşen değişiklikler hakkında eş zamanlı bilgilendirmeler yapıyoruz.

İlk defa bir KOSGEB Başkanının Odamızı ziyaret etmesi bizleri ayrıca umutlandırdı. Yakın zamanda çağrıya çıkılmış olan “Kobi’lere Yeşil Dönüşüm Destek Programı”nı çok önemsiyoruz. Güneş enerjisi yatırımlarının ve sanayide verimliliğin artırılmasına yönelik yatırımların destekleneceği bu programdan üyelerimizin azami ölçüde faydalanmasını istiyoruz. Bunun için KOSGEB ile işbirliği içinde bilgilendirme, saha çalışmaları yapacağız.” Dedi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu; nazik ziyaretlerinden ötürü KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’na teşekkürlerini iletti ve hediyelerini taktim etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.