Bu haber kez okundu.

Koruyucu FFP2 Maske Özellikleri ve Fiyatı için Nanofibermaske!
banner229

FFP2 maske nedir sorusu sağlığına dikkat eden, bulaşıcı hastalıklardan korunmak isteyen ve araştırma yapan kişiler tarafından sıklıkla merak edilir. FFP2 solunum maskesi en güvenilir seçenekler arasında yer alır. Maskelerin koruyuculuk faktörü ve filtreleme özelliği değişiklik gösterir. Bu doğrultuda FFP3, N95, FFP2 gibi farklı isimlerde birçok ürün çeşidi bulunur.

Çalışılan sektörde bulunan; virüs, bakteri başta olmak üzere birçok mikroorganizmadan korunmak için FFP2 yüz maskesi kullanabilirsiniz. FFP2 solunum maskelerinin koruyuculuğu duman, is, buhar, nem gibi faktörlerde de devam eder. Özellikle risklerin yoğun olduğu sektörlerde filtrasyon görevini yüksek seviyede devam ettirir.

Geçtiğimiz yıllarda maske kullanımı sadece sağlık, madencilik vb. iş kollarında tercih edilirdi. Ancak maske çeşitlerinin ergonomik yapısı ve bulaşıcı hastalıkların artması halk arasında da kullanımını artırdı. Bu doğrultuda sağlığına dikkat eden ve bulaşıcı hastalıklardan korunmak isteyen kişilere FFP2, FFP3 ve N95 başta olmak üzere farklı özelliklerden oluşan maske kullanımı önerilir. Nanofibermaske.com üzerinden bu güvenilir maskelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Firma konforlu kullanım da sunan bu solunum maskelerini sertifikalı ve orijinal olarak sizlere sunar.

FFP2 MASKE ÖZELLİKLERİ

FFP2 maske özellikleri arasında tasarım detayları dikkat çeker. Model seçeneklerinin yüz anatomisine uygun olarak üretilen yapısı güvenli kullanımı ergonomik hale getirir. Maske çeşitlerinin takılması ve kullanılması rahattır. Bu sayede rahatsızlık hissi oluşmadan iş ve sosyal çevreye uyum sağlanır.

Nano fiber teknolojisinden oluşarak tasarlanan FFP2 solunum maskesinin dikkat çeken özellikleinden bir tanesi de 0,3 mikrona karşı koruma sağlamasıdır. 0,3 mikrona kadar birçok zararlı faktörden sağlığınızı etkili şekilde koruyarak bulaşıcı hastalıkların önüne geçersiniz. Maske kullanımını sadece şahsi olarak görmemeniz gerekir. Özellikle doğru seçilen ve kullanım detaylarına dikkat edilen maske kullanımı, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi hastalıklardan korur.

Riskli sektörlerde çalışanlar doğru maske kullanımı sayesinde iş ortamındaki hastalıkların eve gelmesini engeller. Avrupa Birliği tarafından da onaylanan FFP2 solunum maskesi nefes alışverişini kolay hale getirir. Nanofiber Maske firması sayfalarında ihtiyacınız olan tüm ürünlere ulaşırken bu ürünlerin de teknik detaylarını görme şansınız bulunur. Bu şekilde kolay alışveriş yapabilir, ihtiyacınızı en doğru şekilde karşılayabilirsiniz.

KORUYUCU FFP2 MASKE ÖZELLİKLERİ

FFP2 solunum maskesinin performansını tam olarak ortaya koyması ve hastalıklara karşı koruma sağlaması için doğru sürede kullanılması gerekir. Kullanım süresini ve raf ömrünü aşan maske koruyuculuk faktörünü yitirir. FFP2 solunum maskelerinin tekrar kullanılıp kullanılmayacağı merak edilir. Esasen maskeler tek kullanımlıktır. Ancak maskeler steril edilerek kullanılabilir Stanford Üniversitesi’nde yapılan araştırmalara göre 75 derece sıcak havada, 30 dakika bekletilerek UV sterilizasyon ile maskelerin yeniden kullanılabildiği saptanmıştır.

Fakat venilli maskelerin plastik kısmı bulunur. Bu nedenle 75 derece sıcaklıkta bekletilerek çeşitli yöntemlerle temizlenmesi mümkün değildir. Steril edilerek kullanılan malzemeler genellikle filtre verimini kaybeder. Özellikle ev ortamında sterilize edilerek kullanılması önerilmez.

Yapılan işlemler filtrasyon verimini düşürerek koruyuculuğun azalmasına yol açar. Siz de FFP2 solunum maskesi başta olmak üzere birçok çeşide Nanofiber Maske üzerinden göz atarak sağlığınızı koruma şansı elde edebilirsiniz. Firmanın https://www.nanofibermaske.com/kategori/ffp2-maske sayfasında ürünlerin teknik özellikleri ve daha fazlasını bulma şansınız vardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.