Bu haber kez okundu.

Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve Yönetiminden Yener Tanık’a Ziyaret
banner229

Türk Kızılayının 156. Kuruluş Yıldönümümde Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç , Şube yönetimi ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Yener Tanık’a ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette Türk Kızılayın 156. kuruluş yıldönümü kutlayan Kızılay heyeti Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Yener Tanık’a görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Yener Tanık, Günümüzde yaşanan doğal felaketler, savaşlar, kıtlık gibi durumlarda sınırötesi yardım kuruluşlarının başında Türk Kızılay’ının geldiğini söyledi.

İhtiyaç içinde olan insanlara her türlü yardımı ulaştırmaya yönelik oluşturulan en önemli kuruluşlarımızdan biri Kızılay'ın olduğunu belirten Tanık,Türkiye Kızılay Derneği, milletimizin iyilikseverlik ve yardımseverlik duygularının bir yansıması olarak kurulduğu günden bu yana önemli bir varlık göstermiştir.

1868 yılında, savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere yardım etmek amacıyla Hilâl-i Ahmer Cemiyeti adıyla kurulan Türk Kızılayı bugün tüm dünyada yardıma muhtaç insanlara el uzatan saygın bir kuruluş haline gelmiştir.

Türk Kızılay Derneği’nin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, Kızılay Siirt Şubesinin  bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Kızılay, vatandaşlarımızın gönüllü destek ve katkılarıyla faaliyetlerini sürdürerek ve hizmet kalitesini artırdığını  ve bu nedenle, vatandaşlarımızı kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye çağırıyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.